Akció!

Caprice fekete Női Magasszárú cipő

21 990 Ft 16 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3614059155777523 Kategória:

Caprice fekete Női Magasszárú cipő elfér a cipő rack. Márkás cipők Caprice egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 16990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Magasszárú cipő kollekció Caprice. Szintetikus anyagból készült modell. – Model zapewniający ciepło nawet przy temperaturach do -30°C. – OnAir betét biztosítja a megfelelő szellőzést a cipő belsejében. – Téliesített modell. – Enyhén merevített orr. – Cipzáras zárás. – Gumi talp. – Erősen merevített sarok. – Textil belső. – Betét hossza: 24 cm. – Megadott méret: 37. stílus: bélelt anyag: szintetikus Skład: Szár: szintetikus anyag Belseje: textil Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD0IW Kod producenta: 9.9.26453.21

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Caprice fekete Női Magasszárú cipő az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők