Akció!

Cartago fekete Férfi Flip-flop

10 990 Ft 6 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-39527909224022030 Kategória:

Cartago fekete Férfi Flip-flop elfér a cipő rack. Márkás cipők Cartago egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a sportcipők, papucsok vagy mokaszinek, akkor ez a webáruház a 6990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, férfi sportcipők, szandálok, papucsok és mokaszinek, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a sportcipők, szandál vagy mokaszinek, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Tanga papucs kollekció Cartago. Textilanyagból készült modell. – Sima anyag. – Gumi talp. – Lapossarkú modell. – Betét hossza: 25,5 cm. – Megadott méret: 41. anyag: textil Skład: Szár: textil Belseje: szintetikus anyag Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4921-KLM05G Kod producenta: 11129.20116

Annak ellenére, hogy sok ember inkább az egyszerűség kedvéért, egy cipő nem szívja meg. A téli séta egy pár papucsot vagy más szandálon nem túl praktikus. A jó bőr téli csizma ideális, ideális esetben prémes, meleg és kényelmes séta egészségtelen időben. Néhány sokoldalúság nappali sétál fogják biztosítani félcipő vagy mokaszin. A bokacsizma alkalmas lehet gyengébb téli hónapokra is. A tavaszi és nyári cipőkhöz hasonlóan a sportcipők különböző változatokban is felhasználhatók, amelyek sportos tevékenységekre is alkalmasak. Cartago fekete Férfi Flip-flop az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás férfi cipők, férfi sportcipők, férfi papucsok, férfi mokaszinek és olcsó férfi cipők.

Egyéb férfi cipők