Akció!

Gant sötétkék Női Magasszárú cipő Maria

44 990 Ft 31 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-4124056734006005 Kategória:

Gant sötétkék Női Magasszárú cipő Maria elfér a cipő rack. Márkás cipők Gant egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 31990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Magasszárú cipő kollekció Gant. Velúr bőrből készült modell. – Téliesített modell. – Puha orr. – Gumi talp. – Enyhén merevített sarok. – Textil belső. – Elasztikus betéttel készült modell. – Platform magassága: 3,5 cm. – Betét hossza: 23 cm. – Megadott méret: 37. stílus: bélelt sarok: platform anyag: velúr bőr Skład: Szár: szarvasbőr Belseje: gyapjú Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD0CY Kod producenta: 17543823

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Gant sötétkék Női Magasszárú cipő Maria az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők