Akció!

Gioseppo fekete Női Hócipő

27 990 Ft 21 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3918434608259720 Kategória:

Gioseppo fekete Női Hócipő elfér a cipő rack. Márkás cipők Gioseppo egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 21990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Hótaposó kollekció Gioseppo. Natúr bőrből és textil anyagból készült modell. – Téliesített modell. – Kerek, megerősített orr. – Erősen merevített sarok. – Csúszásmentes, barázdált talp. – Kényelmes belső. – Fűzős modell. – Modell a platformon. – Platform magassága: 4 cm. – Sarok magassága: 24 cm. – Betét hossza: 37. stílus: bélelt fő tulajdonság: kényelmes anyag: természetes bőr anyag: textil stílus: fűzős Skład: Szár: textil, természetes bőr Belseje: textil, természetes bőr Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD09S Kod producenta: 46483

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Gioseppo fekete Női Hócipő az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők