Akció!

Gioseppo gesztenyebarna Női Gumicsizma

12 990 Ft 9 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3628434608050525 Kategória:

Gioseppo gesztenyebarna Női Gumicsizma elfér a cipő rack. Márkás cipők Gioseppo egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 9990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Gumicsizma kollekció Gioseppo. A modell anyaga fényes, sima műanyag – Mandula, kitömött orr. – Gumi talp. – Barazdált talp. – Merevített sarok. – Textil belső. – Betét hossza: 24 cm. – Megadott méret: 37. Skład: Szár: szintetikus anyag Belseje: textil Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD08R Kod producenta: 40840

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Gioseppo gesztenyebarna Női Gumicsizma az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők