Reebok fekete Női Papucs cipő Rbk Fulgere Slide

5 790 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-40584060516174158 Kategória:

Reebok fekete Női Papucs cipő Rbk Fulgere Slide elfér a cipő rack. Márkás cipők Reebok egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 5790.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Strandpapucs kollekció Reebok. Szintetikus anyagból készült modell. – Sima anyag. – Gumi talp. – Betét hossza: 23 cm. – Megadott méret: 36. stílus: sportos anyag: szintetikus Skład: Szár: szintetikus anyag Belseje: textil Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4911-KLD0G3 Kod producenta: CN6466

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Reebok fekete Női Papucs cipő Rbk Fulgere Slide az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők