Akció!

Solo Femme fekete Női Csizma

29 990 Ft 19 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-4025907650451181 Kategória:

Solo Femme fekete Női Csizma elfér a cipő rack. Márkás cipők Solo Femme egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 19990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Csizma kollekció Solo Femme. Textilanyagból készült modell. – Átmeneti modell. – Enyhén merevített orr. – Gumi talp. – Enyhén merevített sarok. – Textil belső. – Cipőszár kerülete: 36 cm. – Cipőfelső hossza: 54 cm. – Sarok magassága: 3 cm. – Betét hossza: 24 cm. – Megadott méret: 37. sarok: platform anyag: textil stílus: béleletlen Skład: Szár: textil Belseje: textil Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD1WG Kod producenta: 95206.11.H87.000.12.00

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Solo Femme fekete Női Csizma az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők