Akció!

Solo Femme fekete Női Sarkas cipő

25 990 Ft 17 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3515907650498063 Kategória:

Solo Femme fekete Női Sarkas cipő elfér a cipő rack. Márkás cipők Solo Femme egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 17990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Sarkas cipő kollekció Solo Femme. Szintetikus anyagból és natúr bőrből készült modell. – Merevített orr. – Merevített sarok. – Bőr belsőrész. – Vastagsarkú modell. – Sarok magassága: 6 cm. – Betét hossza: 24,5 cm. – Megadott méret: 37. anyag: természetes bőr anyag: szintetikus sarok: magassarkú Skład: Szár: természetes bőr Belseje: természetes bőr Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD1UR Kod producenta: 52312.42.A19.E45.04.00

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Solo Femme fekete Női Sarkas cipő az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők