Akció!

Vans fekete Férfi Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On

18 990 Ft 16 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-417700053333864 Kategória:

Vans fekete Férfi Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On elfér a cipő rack. Márkás cipők Vans egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a sportcipők, papucsok vagy mokaszinek, akkor ez a webáruház a 16990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, férfi sportcipők, szandálok, papucsok és mokaszinek, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a sportcipők, szandál vagy mokaszinek, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Teniszcipő kolekció Vans. Modell készült textilanyagból. minta: minta nélkül anyag: textil stílus: sportcipő Skład: Szár: 100% Textilanyag Belseje: 100% szintetikus anyag, 100% Textilanyag Talp: 100% szintetikus anyag ID produktu: 100-OBM053 Kod producenta: VEYEBLK

Annak ellenére, hogy sok ember inkább az egyszerűség kedvéért, egy cipő nem szívja meg. A téli séta egy pár papucsot vagy más szandálon nem túl praktikus. A jó bőr téli csizma ideális, ideális esetben prémes, meleg és kényelmes séta egészségtelen időben. Néhány sokoldalúság nappali sétál fogják biztosítani félcipő vagy mokaszin. A bokacsizma alkalmas lehet gyengébb téli hónapokra is. A tavaszi és nyári cipőkhöz hasonlóan a sportcipők különböző változatokban is felhasználhatók, amelyek sportos tevékenységekre is alkalmasak. Vans fekete Férfi Tornacipő Veyeblk Classic Slip-On az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás férfi cipők, férfi sportcipők, férfi papucsok, férfi mokaszinek és olcsó férfi cipők.

Egyéb férfi cipők