Akció!

Bugatti szürke Női Magasszárú cipő

29 990 Ft 19 990 Ft

MENJ A BOLTBA

Cikkszám: answear-3717613145464212 Kategória:

Bugatti szürke Női Magasszárú cipő elfér a cipő rack. Márkás cipők Bugatti egy eredeti darab, hogy befejezze a ruhát. A márkás cipők gyűjtése és kínálata gyorsan változik, ezért ha érdekli a tornacipő, szandál, balerina cipő vagy csizma, akkor ez a webáruház a 19990.00 FT. Ebben az online galériában (katalógus / lookbook) cipővel, női tornacipők, szandálok, papucsok, balerinák és csizmák, csak rangsorolja inspirációt és összehasonlításban nálunk. Ebben az online áruház talál további információt a tornacipő, szandál vagy csizma, kedvezmények, értékesítés, új gyűjtemények és közlekedési lehetőségek.

Magasszárú cipő kollekció Bugatti. Textilanyagból készült modell. – Téliesített modell. – Merevített orr. – Cipzáras zárás. – Merevített sarok. – Textil belső. – Vastagsarkú modell. – Sarok magassága: 9 cm. – Betét hossza: 23,5 cm. – Megadott méret: 37. stílus: bélelt anyag: textil sarok: magassarkú Skład: Szár: textil Belseje: textil Talp: szintetikus anyag ID produktu: 4920-OBD1DS Kod producenta: 411581316459.1112

A cipők olyan dolgok közé tartoznak, amelyek soha nem elégek, nem csak a színek és anyagok sokfélesége miatt, hanem gyakorlati céljaik is. Valószínűleg nem vesznek olyan bokacsizmát, mint egy tánccipő, hanem akkor választhat szalag szandálok és szivattyúk zárt toe. A szezonnak szintén saját szót. A télen kijönni a papucsot bolond lenne. Inkább válaszd hó csizma, térd csizma vagy szőrme cipő. Végül, de nem utolsósorban itt is van sport. Ezeket a tevékenységeket célszerű olyan sportcipőkkel ellátni, amelyek nem korlátozzák Önt a csúcsminőségű eredmények elérésében. Bugatti szürke Női Magasszárú cipő az egyik módja annak, hogy megy.

Menj át más márkás női cipők, női tornacipők, női szandálok, női papucsok, női balerina, női csizmák és olcsó női cipők.

Egyéb női cipők